Hjärntrött & ett litet budskap ?

0

Den här helgen har jag känt mig väldigt trött i huvudet. Har kommit på mig flera gånger att jag inte riktigt hängt med eller orkat lyssna, inte pga att det som sagts har varit ointressant utan hjärnan har inte riktigt orkat ta in allt. Det har känts som att kroppen och knoppen inte riktigt samarbetat, lite konstig känsla. Kan vara alla nya intryck och allt som jag vill göra som blev för mycket. Det där att ta en sak i taget har jag lite svårt för, och så vill jag vara alla till lags. Samvetet när man inte tycker att man hinner med allt som man vill eller finnas och hjälpa de som har behov av min hjälp. Många gånger som man önskat man kunde klonat sig ?

Mitt beslut om att meditera en stund varje dag har inte heller blivit av. Har inte orkat samla ihop hjärnan, den hoppar och far, tankar hit och dit om vad som måste göras och hinnas med.

Men idag är en ny dag på en ny vecka.

Så började denna morgon med lite meditation? och det lugnar ju hjärnkontoret så fantastiskt bra. Blev sugen på att se om korten hade nåt litet budskap för denna vecka.

Detta fick jag till mig:

Du har hamnat rätt nu är det dags att knyta ihop säcken. Vad är det som hindrar dig från att bli din egen?

Du har så mycket idéer och planer, ibland måste man våga att hoppa…

Finns det någon som har liknande tankar som du…slå era påsar ihop och utvecklas tillsammans.

Blir lika förvånad varje gång att korten kan bli så rätt.

Tack för detta budskap och kanske stämmer det in på någon mer som går i dessa tankar!

Ha det gott där ute ?

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke