Att ta det som det kommer och ett litet änglasvar?

0

Hur ser eran helg ut?

Tänker ni att nu ska jag hinna med så mycket som möjligt, känner ni krav på att få allt det där gjort som man inte hinner i veckan. Eller tänker ni ta det som de kommer och njuta av ledigheten, jag har nog varit en sån som haft den där pressen att man måste hinna med städ, tvätt, umgås med vänner och allt annat som man kan tycka släpar efter. Men inte längre, nu gör jag det JAG VILL ? Ibland blir det städ och tvätt men då väljer jag det eller umgänge med vänner, man behöver inte ha fullt schema på helgen bara för att det ska vara en bra helg. Jag uppskattar en helg med inget inplanerat att bara få ta det som det kommer. Får inte dåligt samvete eller känner mig lat, tråkig när alla pratar om allt som de gjort. Ibland känns det som en del slåss om vem som gjort mest eller har haft jobbigast. Varför sträva efter att va högst på att göra listan när man kan chilla och ta det i sin egna takt. ? jag vill inte påstå att det aldrig blir en helg med lite för mycket för ibland kör det ihop sig MEN mitt måtto är att det ska vara en helg som jag kan ha känslan att det va en bra helg och att den gett mig lite vila inför den kommande arbetsveckan.

Änglasvar inför helgen!

Vilket kort dras du till 1 2 eller 3

.

.

.

.

.

.

Nr 1 Tänk på att tala om vad det är du vill, är det nåt du vill ändra på? Kommunicera det finns ingen som är tankeläsare, att prata gör att vi kommer närmare varandra och kan förstå varandra.

Nr 2 Vad vill du få gjort, gör en planering sträva efter en lösning. Här är det viktigt om man är två att ha klart för sig att man vill åt samma håll med vad man har i tanken. Kan vara en renovering, resa eller nåt annat.

Nr 3 Det du vill uppnå är inte på rätt nivå eller tid, gå igenom allt en gång till du kan ha missat nåt. Ett nej är inte för alltid, bara inte just nu.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke