Änglasvar ?

0

Som nybliven sambo finns det mycket att kompromissa om ? ibland får man så klockrena svar från våra änglar.

Kompromissa gör man ju dagligen, ibland utan att man ens tänker på att man gör det. Det kan va en slags kärleksförklaring utan ord, man låter nån få som den vill bara för att man tycker om personen.

Att göra nåt för nån man tycker om får mig att må bra också, det blir ju en vinn två effekt ? personen i fråga blir glad och jag blir glad när jag märker att jag kan göra nåt bra för nån annan.

Mitt andra änglasvar var också ett bra svar för mig.

Jag funderar mycket på min utveckling inom healing och det mediala. Får lite stress när jag inte hinner med att sitta ner och arbeta med det. Det är just nu så mycket annat som tar stor plats i mitt liv och dygnet har bara 24 timmar. Men som jag fick till mig genom kortet är att allt har sin tid och vissa saker behöver lite längre tid för att landa. Och en stressad själ har svårare för att ta in det viktiga.

När man vill mycket är det lätt att låsa sig, man får lätt prestationskrav. Så andas njut av det som är just nu. Så småningom när du har landat kommer det andra.

Två enkla men inte alltid så självklara saker….men allt har sin tid och det gör för nån annan gör du också till dig själv ❤

Ha det gott där ute!!

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke